Szolgáltatások

Az ipar legkülönfélébb területein is működő, korszerű folyamatirányítási rendszerek kiépítése az elsődleges célunk. Egy adott feladatra mindig a legideálisabb megoldást igyekszünk megtalálni, ha kell, akkor teljesen egyedi fejlesztés formájában. Ezek mellett vállaljuk a régebbi rendszerek korszerűsítését, illetve a kiépített rendszerek karbantartását.
Az ipar különböző területein kérik tanácsadói tevékenységünket a folyamatirányitó rendszerek tervezésekor. Minden esetben Igyekszünk a helyi igényeknek megfelelően, a helyi szabványok, ajánlások figyelembevételével a legkorszerűbb és az adott feladatra a legjobb ár/érték arányt megvalósító megoldást nyújtani. Tervezési tevékenységeink közé tartozik projekt tervek, műszaki tervek, megvalósulási, kezelési, karbantartási dokumentációk elkészítése. Gyógyszeripari területen a validálási protokollok, jelentésék elkészítése.
Felhasználóink kívánságára akár, egy projekthez kiválasztjuk az adott feladatra legalkalmasabb céget. Koordináljuk a projektben résztvevő vállalkozók tevékenységét, és irányítjuk a folyamatot. Segítjük a kapcsolattartást a megrendelő és a vállalkozók között. Logisztikailag, műszakilag megszervezzük a projekt lefolytatását. Ellenőrizzük az elvégzett munka terveknek történő megfelelőségét és minőségét. Rendelkezésre állunk a próbaüzem során esetlegesen felmerülő problémák elhárításában.
A kivitelezési feladatokat a műszeres terepi eszközök szállításától, beépítésétől, kalibrálásától, a kábelezésen, szekrényszerelésen, a vezérlő adatgyűjtő eszközök szállításán, felprogramozásán, a kommunikációs hálózatok kiépítésén keresztül, a felügyeleti, irányító, kiértékelő rendszerek fejlesztéséig, konfigurálásáig vállaljuk. A megvalósított rendszerek kezelői oktatását minden esetben ingyenesen végezzük.
Egyedi szerződések keretében végezzük karbantartásainkat, amelyek lehetnek meghatározott időnkénti rendszerességgel vagy 8, 24 vagy 48 órán belüli rendkívüli kiszállás keretében történő szolgáltatások. Ezen szerződések keretében a folyamatos üzemmenet érdekében tartalék eszközök biztosítását is vállaljuk. Külön szerződés nélkül vállalunk eseti előre egyeztetett időpontban történő kiszállásokat