Rólunk

A COBALA Kft. célja olyan magas szintű mérnöki alkotások létrehozása, amelyek használatával partnereink saját tevékenységük hatékonyságát és termékeik minőségét emelhetik mind magasabb szintre. Ezen cél érdekében biztosítunk olyan eszközparkot és mérnöki tudást, amellyel partnereink rövid és hosszú távon is elégedettek. Mindezt kedvező ár/érték arány és magas minőségi követelmények szem előtt tartásával. Tapasztalataink alapján kialakult egy olyan eszközparkunk, amelyet bátran ajánlhatunk meglévő és új partnereink számára. Vállaljuk komplett feladatok elvégzését a tervezési fázistól a kivitelezésig, valamint részfeladatok megoldására is készek vagyunk. Tevékenységünk körébe tartozik a tervezés, projekt szervezés és vezetés, érzékelő és beavatkozó eszközök beszerzése valamint telepítése, kábelezés, szerverszekrény-szerelés, PLC programozás, kommunikációs hálózatok kiépítése, felügyeleti hardver-szoftver rendszerek konfigurálása, teljes dokumentálás (Gyógyszergyárakban validálás), egyedi fejlesztések kivitelezése, oktatás és karbantartás.
  Dosszie  
Eszközparkunkban a világ vezető gyártóinak termékei szerepelnek. A teljesség igénye nélkül: a B&R, a MOXA és a UNITRONICS PLC-i, adatgyűjtő eszközei, a Kinco ipari HMI felületei, a Dell PC-i, szerver termékei a Microsoft szoftver eszközeivel felszerelve, továbbá a GE Intelligent Platform Proficy (iFIX, Historian, Webspace, stb.) teljes folyamatfelügyeleti szoftver családjai. .

Az úgynevezett "dobozos" szoftverek konfigurálásán kívül, vállalkozunk egyedi szoftver fejlesztési és adatbázis kezelési feladatok megvalósítására is, Microsoft Visual Studio 2008 - 2015, Microsoft SQL szerver használatával. WEB fejlesztéseinket Apache szerver, PHP, HTML és MySQL eszközökkel valósítjuk meg.

Az alábbi cégek rendszerintegrátorai vagyunk:

 
 

Cégünk magasan képzett, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberekkel és partner cégekkel dolgozik együtt. Egyes részmunkálatokat alvállalkozói körünk bevonásával végezzük. Elengedhetetlennek tartjuk munkatársaink folyamatos képzését, hogy mindig a legkorszerűbb technológiával állhassunk partnereink rendelkezésére.